Tekninen arkkitehti (Oracle)

 

MEILLÄ ON TEHTÄVÄ. MYÖS SINULLE.

Attidossa saat tehdä työtä joka muuttaa sitä, miten yritykset ympäri maailmaa toimivat. Prosessien automatisointi, ohjelmistorobotiikka, tiedolla johtaminen ja toiminnanohjaus lisäävät merkittävästi yritysten tuottavuutta, ja tekevät niissä työskentelevien ihmisten työstä entistä mielekkäämpää. Meillä olet kehityksen eturivissä. Meillä on missio. Vapautamme asiakkaidemme aikaa ja osaamista automatisoimalla heidän rutiininsa.

Kasvamme vauhdilla, ja liiketoimintamme kansainvälistyy erityisesti talouden automaatiossa.

Toimintamme kasvaessa haemme Services -yksikköömme

 

Tekninen arkkitehti (Oracle)

 

Teknisenä Arkkitehtina työskentelet yhdessä Attidon asiakkaiden, myynnin ja teknisten asiantuntijoidemme kanssa Oracle-teknologioihin pohjautuvien ratkaisuiden parissa.

Autat asiakkaita ymmärtämään parhaat tavat uudistaa liiketoimintaa innovatiivisilla teknisillä ratkaisuilla ja toimintamalleilla. Yhdistät erillisiä palveluita saumattomiksi kokonaisuuksiksi, digitalisoit liiketoiminnan prosesseja ja automatisoit työvaiheita. Sparraat asiakkaita kehittymään muuttuvassa toimintaympäristössä. Ymmärrät myös tietoturvan merkityksen ja kehittyvät vaatimukset businesskriittisten ratkaisuiden rakentamisessa.

Viestintätaidot ovat työssäsi keskeisiä; on tärkeää, että asiakastyö sujuu jouhevasti. Työskentelet yhdessä eri asiantuntijoidemme kanssa ratkaisujen löytämiseksi ja välität tietoa teknisille tiimeille. Roolisi on asiakkaiden ja Attidon menestyksen kannalta keskeinen, sillä tiiviissä asiakasyhteistyössä juuri sinä huomaat uusia mahdollisuuksia. Työskentelet yhdessä myyntimme ja asiakkuustiimiemme kanssa ollen mukana uusien palvelujen kehittämisessä.

 

Olet se oikea meille, jos

 • Sinulla on vahvaa osaamista ja työkokemusta Oracle teknologioista.
 • Olet kokenut arkkitehtuuritason ratkaisuiden rakentaja ja osaat tuoda ne ymmärrettävästi esiin niin toteuttajille kuin liiketoimintajohtoon.
 • Tunnet järjestelmä- ja integraatioarkkitehtuurin suunnittelumallit laajasti ja osaat tuoda ne käytäntöön.
 • Haluat ottaa vastuuta kokonaisarkkitehtuurin kehittämisestä ja johtamisesta.
 • Ymmärrät tietoturvan merkityksen businesskriittisten ratkaisuiden rakentamisessa.

Tarjoamme

 • Tiimin, joka tekee ja toimii.
 • Johdon, joka tukee ja sparrailee.
 • Kaikkea, mitä uuden oppimiseen tarvitset: kursseja, koulutusta, kokeneet kollegat, antoisat työtehtävät.
 • Joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden.
 • Pelit ja puitteet, eli kunnon työkalut, vasta uusitut työtilat, kilpailukykyiset edut ja kivaa porukkaa ympärille.
 • Työpaikan hyvien yhteyksien Keilaniemessä, Espoossa. Joku päivä vielä metrokin alkaa kulkea…

 

Lisäksi toivomme sinun osaavan myydä osaamistasi ja odotamme sinulta hyviä keskustelu- ja esiintymistaitoja sekä sujuvaa oman arjen johtamista. Meillä on vahva kasvustrategia, jonka keskiössä on asiakkaan kokemus ja menestyksen tukeminen toimintaa automatisoimalla. Tule rakentamaan tulevaisuutta kanssamme!

Mikäli tunnistit itsesi, haluamme kuulla sinusta – jutellaan pian lisää!
Toteutamme haun yhteistyössä Barona IT:n kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Talent Acquisition konsultti Jesse Heinonen numerosta 050 441 8566 tai sähköpostitse jesse.heinonen@barona.fi

Jätä hakemuksesi tästä linkistä viimeistään 5.3.2017.

https://o2.barona.fi/tekninen-arkkitehti-_oracle_-58aacff66a4612147208f40b/apply?source=barona

 

”UNTIL IT’S DONE”

Attitude + do = Attido. Nimemme idea kiteyttää olennaisen kulttuuristamme. Sen kulmakiviä ovat arvomme: asiakkaan menestys, yhdessä, asenne. Meitä on jo yli 120 asiantuntijaa Espoossa, Kuopiossa ja Riiassa, Latviassa. Liikevaihtomme on reilut 10 miljoonaa euroa vuodessa, ja kasvamme kansainvälisesti. 2001 perustettu Attido on avainhenkilöidensä ja suomalaisen pääomasijoitusrahasto Juuri Rahasto I Ky:n omistama.

Uskomme ihmisten haluun ja kykyyn kehittyä. Meillä voit syventää osaamistasi tehtävässä, jossa aloitat, tai suuntautua myöhemmin johonkin toiseen toimenkuvaan. Kaikki on mahdollista, jos vain itse haluat ja olet valmis panostamaan uuden oppimiseen.

Pin It on Pinterest

Share This