Paranna ennustettavuutta ja tehosta prosesseja

Yrityksen taloushallinnossa olennaista ovat liiketoiminnan ennustettavuus ja tehokkaat prosessit.

Ennustaminen ja suunnittelu on mahdotonta, jos kriittistä tietoa on yksittäisen henkilön takana. Jos työtä tehdään Excelillä, voivat lukujen alkuperä ja laskentakaavojen logiikka pahimmassa tapauksessa kadota.

Kuitenkaan näin ei tarvitse olla.

Koko prosessi voidaan rakentaa pilvipohjaiseen järjestelmään, joka räätälöidään juuri yrityksesi tarpeisiin ja integroidaan sen muihin taustajärjestelmiin.

Tarjoamme kattavat pilvipohjaiset työkalut liiketoiminnan talouden suunnitteluun, budjetointiin ja konsolidointiin Oracle EPM -ratkaisuilla. Sen Planning and Budgeting Cloud Service on Oraclen voimakkaimmin kasvava pilvipalvelu.

Attido tarjoaa asiakkailleen myös markkinoiden laajimman pilvipohjaisen, skaalautuvan ja sosiaalisen taloushallinnon ERPin, Oracle Financials Cloudin. Se vapauttaa yrityksesi lisenssimaksuista, järjestelmäpäivityksistä ja infraan uppoavista investoinneista.

Attido auttaa myös yrityksiä kehittämään taloushallinnon prosessejaan.

Attidon eMemo ja eClose -ratkaisut vievät kohti taloushallinnon tulevaisuutta. Kohdennettu automaatio ja lisääntyvä talouden kontrolli nopeuttavat kaudenkatkoa ja vähentävät rutiinityötä.

 
 

Pin It on Pinterest

Share This