Onko järjestelmäsi nopea kuin rasvattu salama? Näillä työkaluilla varmistat sen

Toimiiko it-järjestelmäsi niin tehokkaasti kuin toivoisit? Joskus pelkkä epäilys saattaa aiheuttaa tietohallintojohtajille unettomia öitä.

Kaikki käytössä olevat järjestelmät tulisi säännöllisesti auditoida. Näin varmistetaan, että ne toimivat luotettavasti parhaalla mahdollisella ja optimaalisella tasolla.

Suoritamme ”terveystarkastuksia” Oraclen tietokannoille, joiden toiminnassa ilmenee virhetilanteita tai suorituskykyyn liittyviä ongelmia, tai joiden toiminnan optimaalisuus halutaan yksinkertaisesti vain tarkistaa.

Tarkastus on suositeltava myös esimerkiksi muutostilanteiden jälkeen varmistamaan, että prosessissa ei ole tapahtunut virheitä.

Joskus sovelluksissa ilmenee suorituskykyhaasteita. Olemme saavuttaneet asiakkaillemme merkittäviä suorituskykyhyppäyksiä Violin Memory Flash-järjestelmän avulla. Yksi ratkaisun eduista on, että Violinin ottaa kuormaa pois palvelimilta.

Tehokkuusetuja voi hakea myös yhdistämällä eri pilvipalvelut toisiinsa tai yrityksen on-premise-ympäristöihin.

Oracle Integration Cloud Service on tietoturvallinen ja helppokäyttöinen palvelu, jonka avulla voit yhdistää kaikki käytössä olevat pilvipalvelut yhteen.

 
 

Pin It on Pinterest

Share This