Datapusuja vanhassa poliisitalossa 15.3.2017

 

Hotel Lilla Robertsissa järjestämämme Kiss my data -aamiaistilaisuus keräsi yhteen asiakkaita ja yhteistyökumppaneita kuuntelemaan mielenkiintoisia puheenvuoroja tiedolla johtamisesta. Historiaa huokuvat puitteet tapahtumalle tarjosi Hotel Lilla Roberts, jonka tiloissa on aikaisemmin toiminut Helsingin Poliisilaitos. Tupa täyttyikin mukavasti, kun kaikki (!) ilmoittautuneet saapuivat paikalle. Oli hienoa nähdä laaja kirjo eri alan yrityksiä edustettuina. Kaikille yhteistä oli intressi datan hyödyntämiseen oman liiketoiminnan kehittämisessä.

Lue artikkeli

Voimaa vapaaehtoistoimintaan analytiikan avulla, Case Suomen Partiolaiset

 

Partio on Suomen suurin nuorisoliike, joka tarvitsee runsain määrin vapaaehtoisia aikuisia mahdollistajia laadukkaan toiminnan turvaamiseksi. Aika ja osaaminen on arvokkainta mitä aikuinen voi partion hyväksi antaa; osallistua voi paikallistason viikkotoimintaan, tapahtumien järjestämiseen tai tukitoimintojen kehittämiseen ja tukemiseen.

Lue artikkeli

Aika on €€€

 

Aika on rahaa, sanoi jo Benjamin Franklin aikoinaan. Mies otettiin sen verran vakavasti, että hän sai oman setelin. Pohdin taannoin myyntikalvoja rustatessani, että BI -järjestelmää rakentaessamme mehän olemme melko ytimessä tuon kuolemattoman lausahduksen kanssa.

Lue artikkeli

Pin It on Pinterest