Datapusuja vanhassa poliisitalossa 15.3.2017

 

Hotel Lilla Robertsissa järjestämämme Kiss my data -aamiaistilaisuus keräsi yhteen asiakkaita ja yhteistyökumppaneita kuuntelemaan mielenkiintoisia puheenvuoroja tiedolla johtamisesta. Historiaa huokuvat puitteet tapahtumalle tarjosi Hotel Lilla Roberts, jonka tiloissa on aikaisemmin toiminut Helsingin Poliisilaitos. Tupa täyttyikin mukavasti, kun kaikki (!) ilmoittautuneet saapuivat paikalle. Oli hienoa nähdä laaja kirjo eri alan yrityksiä edustettuina. Kaikille yhteistä oli intressi datan hyödyntämiseen oman liiketoiminnan kehittämisessä.

Lue artikkeli

Voimaa vapaaehtoistoimintaan analytiikan avulla, Case Suomen Partiolaiset

 

Partio on Suomen suurin nuorisoliike, joka tarvitsee runsain määrin vapaaehtoisia aikuisia mahdollistajia laadukkaan toiminnan turvaamiseksi. Aika ja osaaminen on arvokkainta mitä aikuinen voi partion hyväksi antaa; osallistua voi paikallistason viikkotoimintaan, tapahtumien järjestämiseen tai tukitoimintojen kehittämiseen ja tukemiseen.

Lue artikkeli

Järjestelmävirheestä aiheutunut ylimääräinen tekstiviestilähetys

 

Attidossa tehdyn tietokantapäivityksen yhteydessä sattuneen virheen vuoksi Opetusalan Ammattijärjestö OAJ:n jäsenistölle on lähtenyt 14.3. klo 9.45-11.42 välisenä aikana virheellisiä tekstiviestejä. Virheviestien lähettäjänä näkyy DEVATTIDO. Kyse ei ole tietojenkalastelusta, vaan järjestelmävirheestä aiheutuneesta virheviestistä. Viestin vastaanottajien tietoturva ei ole vaarantunut missään vaiheessa.

Pahoittelemme OAJ:n jäsenille asiasta aiheutunutta haittaa.

Minna Ruusuvuori
Chief Customer Officer
Attido Oy

Lue artikkeli

Aika on €€€

 

Aika on rahaa, sanoi jo Benjamin Franklin aikoinaan. Mies otettiin sen verran vakavasti, että hän sai oman setelin. Pohdin taannoin myyntikalvoja rustatessani, että BI -järjestelmää rakentaessamme mehän olemme melko ytimessä tuon kuolemattoman lausahduksen kanssa.

Lue artikkeli

Aamiaistilaisuus 15.3.2017 – Kiss my data

 

Järjestämme aamiaistilaisuuden, jossa käsitellään tiedolla johtamista pieninä, ketterinä harjoitteina, eikä massiivisina IT-projekteina. Kuulet käytännönläheisiä kokemuksia niin yritysmaailmasta kuin myös vapaaehtoistoiminnan maailmasta.

Lue artikkeli

Joulumieli sydämessä

 

Tänä jouluna päätimme meillä Attidolla osallistua hyvän mielen Joulupuu-tempaukseen, joka mahdollistaa joululahjat niillekin lapsille, jotka eivät muutoin saisi tuomisia joulupukilta.

Lue artikkeli

Attido: Uusi ratkaisu taloushallinnon automatisointiin – merkittävä sijoitus yritykseen

 

Attido on saanut merkittävän sijoituksen suomalaiselta Juuri Partnersilta kansainvälisen kasvun tueksi. Yhtiön uudet ratkaisut auttavat yrityksiä taloushallinnon tehostamisessa ja parantavat raportoinnin tarkkuutta automatisoimalla taloushallinnon rutiineja ja vapauttamalla resursseja korkeamman lisäarvon työhön. Attido sai lokakuussa myös Tekesin kansainvälistymiseen suunnatun rahoituksen.

Lue artikkeli

Pin It on Pinterest